Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد-  رییس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اراده راسخ این وزارت خانه در ارتقای نظام کنترل داخلی به جهت سالم سازی محیطی و مبارزه با تخلف و فساد گفت: بانک ملی ایران در بحث نظارت هوشمند، از راه دور و سیستمی از دستگاه های پیشرو بوده و این سطح پیشرویی خود را در نظام بانکی کشور حفظ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش پایگاه خبری امتداد  ، هادی عبداللهی در نشست هم اندیشی تقویت نظام کنترل داخلی بانک با رویکرد نظارت هوشمند جهت بهبود و ارتقای سلامت نظام بانکی که امروز با حضور حسینعلی احمدی گرجی رئیس مرکز رسیدگی به شکایات مردمی سازمان بازرسی کل کشور، هیات اعزامی از ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک، حبیب اله خالصی رییس اداره کل عملیات بانکی، موسی اسلامیان رییس ‌اداره کل بازرسی و تطبیق و مبارزه با پولشویی و معاونین ستادی و بازرسان بانک به میزبانی اداره کل بازرسی و تطبیق و مبارزه با پولشویی به میزبانی اداره کل بازرسی بانک ملی ایران برگزار شد، با بیان اینکه نظارت هوشمند کاهش هزینه ها و افزایش پوشش نظارت را به همراه دارد، افزود: سامانه مانیتورینگ آنی بانک ملی ایران یا سماب توسط همکاران بانک و به عنوان یک مدل طرح ریزی شده داخلی است که ارزش آن را دو چندان می کند.

وی با بیان اینکه یک نظارت هوشمند معادل 10 برابر یک حسابرس بحث نظارتی را پیش می برد، تصریح کرد: هدف نظام بانکی کمک به توسعه اقتصادی کشور است و این امر زمانی محقق می شود که با کمک نظارت ها، شاهد افزایش سطح اعتماد عمومی باشیم.

همچنین حسینعلی احمدی گرجی رئیس مرکز رسیدگی به شکایات مردمی سازمان بازرسی کل کشور نیز در این نشست با تاسی به یک بیت از اشعار حافظ «سالها دل طلب جام جم از ما می کرد، آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد» گفت: جام جم، همان بانک ملی ایران است و این بانک سعی می کند آنچه که در نظام بانکی اتفاق می افتد را رصد کند.

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت سرمایه گذاری مهم ترین اقدامی است که باید در سطح نظام بانکی کشور صورت گیرد، اظهار کرد: به عنوان یک شهروند ایرانی و یا مقام مسئول در دستگاه های نظارتی قدردان اقدامات بانک ملی ایران هستم و یقین بدانید که هر چه شما شفاف تر و به اصطلاح شیشه ای تر عمل کنید، داد افراد بیشتری در خواهد آمد و این امر یک مدیریت جهادی می طلبد. روح بلند مرتبه و طیبه شهید قاسم سلیمانی و سایر شهدای گرانقدر، یاری گر همت گران این عرصه باشد و امیدواریم بتوانیم پاسخگوی حتی یک قطره از خون شهدا باشیم که همین کافی ست.

مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک هم در این نشست با تاکید بر اینکه اگر ما به عنوان مشتریان نظام سلامت و نظام بانکی در سلامت نباشیم قطعا جرم یک قدم جلوتر از ما خواهد بود و بهداشت اعتباری رعایت نمی شود، گفت: برخی ها تمایل به تغییر و تحول ندارد اما سامانه سماب بانک ملی ایران ورود به یک دنیای جدید است.

وی عنوان کرد: ما هر روز در حال ارتقا و کنترل سامانه های نظارتی جدید در ارتباط با ادمین ها هستیم، گفت: در همه سامانه ها، ادمین ها در اداره امنیت و شبکه تحت کنترل سیستمی هستند. همچنین تمام تلاش ما در بانک این است که تمامی عملیات شکل گرفته در شبکه، تحت کنترل و نظارت باشد.

خاتونی بیان کرد: همه مناقصات و معاملات کلان بانک در کمیسیون معاملات دولت طرح و معاملات متوسط نیز در سامانه ستاد به ثبت می رسند. امیدواریم بتوانیم اثر مثبتی در نظام اقتصادی کشور داشته باشیم.

موسی اسلامیان رییس ‌اداره کل بازرسی و تطبیق و مبارزه با پولشویی نیز تاکید کرد: مهم ترین ماموریت و رسالت نظام بانکی کشور به ویژه بانک ملی ایران اجرای اسناد بالا دستی از قبیل سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی با محوریت جهش تولید، برنامه ششم توسعه کشور از بعد اقتصادی، قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد و… است که با رویکرد مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی، شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد، شکل گیری اقتصاد هوشمند و استقرار و توسعه سامانه های الکترونیکی، شایسته سالاری و… دنبال می کند.

وی خاطر نشان کرد: حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی و حفاظت از منافع سپرده گذاران از مهم ترین اهداف و برنامه های نظارت و بازرسی است.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: اداره کل بازرسی بانک ملی ایران نظارت هوشمند نظام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه