Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز پروژه نظارت و بازرسی ریسک محور از شعب بر اساس شاخص های مبارزه با پولشویی در بانک ملی ایران رونمایی شد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز اصلان کریمی مدیر امور شعب تهران در این مراسم که با حضور رئیس اداره امور شعب جنوب تهران و روسای اداره کل تطبیق و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و اداره کل مدیریت استراتژیک برگزار شد، گفت: اجرای پروژهای دانش بنیان در سطح بانکداری روز دنیا نیازمند تلاش مضاعف در شرایط تحریم هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد جواد داوری رئیس اداره امور شعب جنوب تهران نیز مبارزه با پولشویی را از الزامات بانکداری بین الملل و بانک مرکزی دانست و اظهار کرد: اجرای کامل این پروژه علاوه بر پیشگیری از وقوع جرائم سازمان یافته می تواند بانک ملی ایران را به محیطی امن برای فعالان اقتصادی تبدیل کند.

وی با اشاره به رقابت شدید بین بانک ها در ارائه خدمات گفت: دستور العمل های مبارزه با پولشویی نباید کوچکترین خللی را در ارائه خدمات به مشتریان ایجاد کند و گزارش دهی به موقع به مراجع نظارتی، موضوع مورد توجه این بخش است.

رضا انواری دبیر کمیسیون هماهنگی مبارزه با پولشویی بانک های دولتی و رئیس اداره کل تطبیق و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم بانک نیز در این مراسم به گستردگی و ظهور جرائم نوین در حوزه پولشویی اشاره و تاکید کرد: امروزه با استفاده از ابزارها و روش های سنتی، امکان نظارت بر عملیات شعب وجود ندارد و لازم است همگام با رشد بانکداری الکترونیک، سامانه و سیستم های لازم در این حوزه طراحی و بهره برداری شوند.

وی با اشاره به منحصر به فرد بودن این پروژه در خاورمیانه افزود: در این پروژه با بررسی و سنجش شاخص های مبارزه با پولشویی، شعب و نقاط پر ریسک شناسایی و گزارش می شوند که این اقدام می تواند کمک شایانی به واحدهای نظارتی بانک به منظور پیشگیری از وقوع جرائم و تخلفات کند.

میر محمود موسوی رئیس اداره کل مدیریت استراتژیک بانک نیز با اشاره به اهمیت سیستماتیک شدن فرایندهای بانک عنوان کرد: از مهمترین دغدغه های مراجع نظارتی داخل و خارج از بانک، تفکیک معاملات قانونی از معاملات غیر قانونی است که لازمه آن تدوین، طراحی و اجرای پروژه های به روز و کاربردی در ادارات مربوطه می باشد.

پروژه نظارت و بازرسی ریسک محور از شعب بر اساس شاخص های مبارزه با پولشویی به ابتکار اداره کل تطبیق و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم و با همکاری اداره کل مدیریت استراتژیک و اداره امور شعب جنوب تهران در فازهای اول و دوم در حال اجراست و هدف از این پروژه بهره گیری از حداکثر توان نظارتی واحدهای اجرایی در بخش بازرسی ها، تمرکز بر واحدهای آسیب پذیر از حیث کانون های پر ریسک، ارتقای اثر بخشی و حصول اطمینان از رعایت قوانین و مقررات به منظور پیشگیری از انحرافات امور عملیاتی است.

این پروژه همسو با روش های نظارتی نوین در موسسات مالی بانک های معتبر جهان بوده و ابتکاری موثر در شرایط تحریمی کشور به منظور مدیریت بودجه های نظارتی و بازرسی محسوب می شود.

 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک پولشویی بانکداری الکترونیک بانک ملی پول نیوز پولشویی نظام بانکی مبارزه با پولشویی رئیس اداره امور شعب اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۵۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا حسینی پیش از ظهر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان سمنان ضمن بیان اینکه طی سال گذشته ۱۳۵ فقره پرونده تخلف حوزه‌های مختلف دامپزشکی در استان تشکیل شد، ابراز داشت: هدف از این نظارت و بازرسی‌ها برخورد با عوامل تهدید سلامت جامعه است.

وی ضمن بیان اینکه بهداشت فرآورده‌های دامی از جمله خط قرمزهای این اداره کل است، افزود: با تخلفاتی که سلامت مردم را به خطر بیندازد برابر قانون با آنها برخورد صورت خواهد گرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان ضمن بیان اینکه از تعداد پرونده‌های تخلف ۳۵ مورد به دادسرا و دادگاه ارجاع یافت، ابراز داشت: قطعاً به منظور پیشگیری از تخلفات انجام نظارت و بازرسی توسط کارشناسان دامپزشکی در دست اقدام است.

حسینی ضمن بیان اینکه ۹۳ پرونده تخلف مورد رسیدگی قرار گرفته است، تصریح کرد: هفت پرونده نیز به دایره تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان ارجاع داده شدند.

وی بابیان اینکه طی سال جاری این نظارت‌ها مستمر ادامه دارد، افزود: تشکیل پرونده‌های حقوقی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل آن حاکی از رشد پنج درصد است.

کد خبر 6097038

دیگر خبرها

  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
  • پولشویی
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید