Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهاردهمین كميته تاييد صلاحيت نهادهای بازرسی در سال جاري با حضور مسئولان مرکز ملی تایید صلاحیت ایران و نمایندگان سازمان های دولتی و انجمن های تخصصی در مركز ملي تاييد صلاحيت ايران برگزار شد.

به گزارش ایران اکونومیست-علیرضا خاکی فیروز، رییس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران با اعلام این خبر گفت: در اين نشست درخواست های صدور، تجدید و گسترش دامنه و تعلیق گواهینامه نهادهای بازرسی و گزارش ها و توصیه های تیم های ارزیابی این مرکز، بررسی و با تجدید و گسترش دامنه صلاحیت در 11 زمینه بازرسی برای 4 نهاد بازرسی (کیان رایان کیفیت گستر، بهداد صنعت آریان خراسان، نیک آزمون آسیا و برنا سنجش ایریک) و تعلیق نهاد بازرسی (بیوسان گواه) بر اساس الزامات استاندارد ايران - ايزو آي اي سي 17020موافقت به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر برترین شاسی بلندهای واقعی بازار آمریکا در مدل 2020 دیدنی‌های امروز| از جشنواره نبرد آرد و تخم مرغ تا حمله به خانه خاخام نیویورکی برندگان جوایز گلدن گلوب 2020 معرفی شدند بهترین عکس‌های نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش اول ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار پای برزو ارجمند و سحر ولدبیگی در «کتونی زرنگی» سقوط 12 درصدی ارزش سهام آرامکو به دلیل اقدام تلافی‌جویانه ایران رایزنی وزرای خارجه ایران و اوکراین درباره حادثه سقوط هواپیمای مسافربری علت سفر همزمان ۱۳ دانش آموخته شریف به اوکراین چه بود؟ توزیع بنزین طبق روال روزانه و همیشگی ادامه دارد بورس های معتبر جهان روند ریزشی را تجربه می کنند مطهری: همیشه گفته بودم استقلالی‌ام رژیمی که به بیماران «پیوند کلیه» کمک می‌کند وزیر راه بر بررسی دلیل سقوط هواپیمای اوکراینی تاکید کرد بازی در سریال‌های مناسبتی بازیگر را فرسوده می‌کند این بیماری، بیماران بستری شده را تهدید می‌کند پیام تسلیت استاندار تهران در پی سانحه سقوط هواپیما آغاز آزمایش DNA از خانواده جان باختگان سقوط هواپیما بارش برف و باران در برخی مناطق کشور محرومیت ورزشکار پارالمپیکی ایران بخاطر دوپینگ افزایش تعداد تلفات تروریست‌های آمریکایی در حمله موشکی سپاه به «عین‌الأسد» کالدرون به آخر خط رسید پیروزی قاطع والیبال ایران مقابل قزاقستان شاخص بورس با افت ۵۰۳۶ واحدی روبرو شد ماراتن نفس‌گیر کارگردانان برای رسیدن به خط پایان فجر ۳۸ پرطرفدارترین ها سهم‌های بزرگ در بازار سرمایه به قیمت اصلی خود باز می‌گردند نرم افزار رمزساز ریما در بانک توسعه صادرات ایران فعال شد پربیینده ترین ها پربحث ترین ها کاهش ۴۲.۶ درصدی قاچاق سیگار رشد ۲۴ درصدی میزان بارش‌های کشور تولید سالیانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن مرغ در کشور در آذر ماه رشد قیمت مسکن نداشتیم کشورهای فاسد، درآمد مالیاتی کمتری دارند قیمت خودروهای سایپا امروز ۹۸/۱۰/۱۱ امکان کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌های سوخت وجود ندارد قیمت خودروهای ایران خودرو امروز ۹۸/۱۰/۱۱ آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران با حمایت بانک صادرات ایران در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد سهم 50 درصدی نان و فرآورده‌های آن در سبد غذایی خانوار‌های ایرانی تجلیل از فرزند همکار شعبه خمینی شهر بانک ایران زمین هزار و یک جایزه در انتظار کاربران همراه بانک ملت توسعه دانش و مهارت عملیات ارزی همکاران از اهداف آموزشی بانک توسعه تعاون است زنجیره‌ی اعتماد، کامل می‌شود؛ گشایش اعتبار اسنادی داخلی توسط بانک‌پاسارگاد پیام مدیر عامل بانک سرمایه به مناسبت آغاز سال نوی میلادی نرم افزار رمزساز ریما در بانک توسعه صادرات ایران فعال شد ثبت نام حمایت معیشتی افرادی که یارانه‌شان قطع شده، از ۲۲ دی ماه بهره برداری آزمایشی از منطقه یک آزاد‌راه تهران شمال دو «دگرگونی بزرگ» در ۲۰۲۰|پیش‌بینی اکونومیست از اقتصاد ایران خودروسازان در ارتقای کیفی استاندارد آلایندگی پیشران بوده اند صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۱۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم سیاست ارزی مناسب کشور در زمان تحریم به خبرنگار قدس گفت: در هر کشوری متناسب با ساختار اقتصادی آن کشور، سیاست ارزی و رژیم ارزی متفاوتی وجود دارد. بین سیاست های ارزی کشورهای مختلف تفاوت های زیادی وجود دارد. عوامل مختلفی بر طراحی سیاست های ارزی کشورها تاثیر می گذارد از جمله حجم و تنوع تجارت خارجی، عمق بازارهای مالی ثبات اقتصاد کلان و احتمال وقوع شوک های خارجی. اکثر اقتصادهای کوچک و بی ثبات به ویژه کشورهای دارای سابقه تورم های بالا، از یک لنگر اسمی ارز برای ثبات پولی و کنترل تورم استفاده می کنند و تابع رژیم های ارزی "میخکوب سخت" هستند یعنی پول ملی خود را به یک ارز خارجی مانند دلار یا به سبدی از ارزهای خارجی میخکوب می کنند. گروه دوم میخکوب متعارف هستند و گروه بعدی میانه، شناور شناور آزاد. رژیم ارزی در ایران با کمی اغماض می توان گفت یک رژیم میانه است.

وی ادامه داد: در یک اقتصاد تورمی مانند ایران، تثبیت نرخ ارز اسمی به مدت طولانی با سیاست تخصیص ارز چندنرخی در اقتصاد بدون توجه به قیمت بازار آزاد منجر به کاهش نرخ ارز حقیقی، کاهش ذخایر ارزی بانک مرکزی، کاهش صادرات، افزایش واردات، افزایش قاچاق و کاهش توان رقابت پذیری اقتصاد ملی و تضعیف رشد اقتصادی می شود. بیش از ۵۵ درصد درآمدهای دولت از محل صدور نفت تامین می شوند که با توجه به نرخ تسعیر ارز از دلار به ریال سیاست ارزی دولت نیز تعیین می شود. بنابراین سیاست های ارزی تاثیر غیر قابل انکاری بر بودجه دولت دارد پس نتیجه می گیریم سیاست های ارزی غلط می تواند تاثیر بر بودجه دولت و شرایط مالی و رفاهی مردم به طور مستقیم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست مخرب ارز چندنرخی در اقتصاد گفت: آنچه در حال حاضر شاهد آن هستیم تخصیص غلط ارزی بانک مرکزی به واردات کالاهای اساسی است که اول از همه موجب کاهش منابع ریالی بودجه و در نتیجه ناتراز شدن بودجه و کاهش توسعه کشور شده است؛ همچنین تخصیص ارز به واردات، رقیب بخش مولد اقتصاد کشور خواهد شد که با ارز بازار آزاد تولید دارد و در نتیجه تضعیف تولید داخلی را نیز به همراه خواهد داشت؛ ثالثا مسیر غلط حمایت ارزی به جای دخالت در قیمت بازار و در نتیجه محدودیت تجارت خارجی محصولات کشاورزی و افزایش قاچاق، باید بر اعطای کالابرگ در انتهای زنجیره همراه باشد.

وی گفت: متاسفانه سیاست ارزی دولت که به درستی ارز 4200 تومانی را حذف کرد ولی حالا خود درگیر ارز جدید چندنرخی در اقتصاد شده است که به واسطه آن ارز 28500 تومانی توسط بانک مرکزی به برخی عرضه می‌شود ولی قیمت کالاهای اساسی در بازار آزاد با قیمت ارز بازار آزاد خود را مچ کرده است و همچنین امضاهای طلایی نیز برای تخصیص این ارز رانتی به چه کسی و با چه هدف و وارداتی نیز دوباره مطرح می‌شود. در این میان رشد اقتصادی کشور حاصل از رکوردشکنی در فروش نفت و توسعه تجارت انرژی ایران به دلیل تخصیص کامل ارزهای نفتی به دلار 28500 تومانی به صورت کامل هیچ اثرگذاری در زندگی مردم ندارد و همین امر سبب شده است سیاست های ارزی غلط باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی و رکوردشکنی در فروش نفت خام ایران در زندگی مردم شده است

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • واکنش طحان نظیف به ادعای حسن روحانی درباره رد صلاحیت خود | ظاهرا برخی وقتی تایید می شوند .... | ویدئو
  • دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا برگزار می شود+ شرایط
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات